Front Image

CANI SUBLIMATE

Cani cu versete sau mesaje, ideale pentru cadou crestin.

Front Image

ARDEZII

Cadouri pentru crestini cu versete pe piatră de stâncă

Front Image

SET MINI

Cadouri pentru crestini sub forma de mini-tablouri

CADOURI PENTRU CRESTINI - NOUTATI

CATEGORII DE CADOURI PENTRU CRESTINI

decor oval

Decor oval

Un obiect de decor deosebit, ramă ovală albă model vintage, inscripționată cu text motivațional. Poate fi poziționată în orice loc la vedere pentru a transmite mesajul tuturor celor din casă.

cani personalizate

Căni personalizate

Căni personalizate, căni pentru familie, căni cu versete biblice. O gamă variată de culori și modele inscriptionate cu imagini deosebite și texte motivationale dar pot fi personalizate cu textul și imaginea dorită.

papirus

Papirus

Decor de perete realizat din pânză special tratată și rulat pe bețe din lemn. Este imprimat cu diferite texte și imagini. Se realirează la 4 dimensiuni (A5, A4, A3, 20x 45 cm) și poate fi personalizat cu orice text și imagine.

tablou canvas

Tablou canvas

Tablou canvas printat pe pânză  și întins pe șasiu de lemn cu marginile îndoite. realizat cu imagini și texte motivaționale sau versete biblice. . Este un decor modern ce se potriveste în orice locuință.

decor cruce

Decor cruce

Decor cruce cu diferite texte religioase de încurajare, versete biblige sau chiar simple. Poate fi un cadou decor pentru o vizită în familie, sau cadouri pentru creștini la diferite ocazii.

suport chei

Suport chei

Suport pentru chei realizat pe ramă A4. Este un decor pentru casă deosebit și util, inscripționat cu mesaje de bun venit, și prevăzut cu agățători pentru chei. Poate fi un cadou decor unic. ( sunt realizate doar de noi).

Set 3 mini

Set 3 mini

Cadouri pentru creștini uinice și cu impact. Set 3 mini este realizat din 3 module de PVC pe care sunt aplicate imagini și texte, unite prin bandă satinată. Este un decor pentru casă potrivit în orice încăpere.

COLAJ-VINTAGE

Colaj vintage

Colaj vintage este un decor de perete realizat dintr-o combinație de imagini și un text motivațional. La comandă personalizăm cu imaginile și textul dvs. Se poate realiza și cu poze de familie.

ARTICOLE PE BLOG

SOCIALIZARE

PROMTITUDINE

Pentru comenzile urgente contactați-ne și telefonic!

personalizare

Putem personaliza mesajele
sau imaginile produselor!

Livrare GRATUITĂ

Pentru comenzi peste 350 lei
cu plata în CONT sau prin CARD !

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Abonează-te folosind adresa de email și sigur nu ratezi promoțiile și articolele noastre.